• -10%
Legpuzzel Ruimte 16 Stukjes
Legpuzzel Ruimte 16 Stukjes
Legpuzzel Ruimte 16 Stukjes
Legpuzzel Ruimte 16 Stukjes
Legpuzzel Ruimte 16 Stukjes

Legpuzzel Ruimte 16 Stukjes

245 op voorraad
LG-Imports
LG7351
€ 0,71 € 0,79 -10%

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat de verbeelding van je kinderen de ruimte in schieten met deze leuke ruimtevaart puzzeltjes! Deze puzzels zijn niet alleen geweldig om te spelen, maar ook perfect als traktaties of prijsjes. Elke puzzel bestaat uit 16 stukjes, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen van verschillende leeftijden.

De ruimtevaart puzzeltjes zijn een geweldige manier om de cognitieve vaardigheden, fijne motoriek en probleemoplossend vermogen van kinderen te ontwikkelen. Terwijl ze de stukjes in elkaar proberen te passen, worden ze uitgedaagd om vormen en patronen te herkennen, hand-oogcoördinatie te verbeteren en logisch denken toe te passen.

Met 2 verschillende uitvoeringen van de puzzels, die willekeurig worden geleverd, blijft het spannend welke ruimtevaartthema's je kinderen zullen ontdekken. Ze kunnen een puzzel maken met raketten, astronauten, planeten en andere kosmische elementen. Elke puzzel biedt een nieuw avontuur en stimuleert de nieuwsgierigheid naar de ruimte.

Deze puzzels zijn niet alleen leuk om zelf te spelen, maar kunnen ook dienen als kleine beloningen of traktaties. Geef ze als prijsjes op een verjaardagsfeestje, voeg ze toe aan traktatiezakjes of geef ze als verrassing aan je kinderen na het voltooien van een andere taak of prestatie.

De puzzels zijn gemaakt van stevig karton dat bestand is tegen veelvuldig gebruik. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en de puzzelstukjes passen precies in elkaar. Met hun compacte formaat zijn ze ook ideaal om mee te nemen tijdens reizen of om te spelen op andere locaties.

Laat de ruimtevaartavonturen beginnen met deze leuke puzzeltjes! Bestel vandaag nog en geef je kinderen een geweldige speelervaring vol plezier en educatie.

Afmetingen: 14 x 14cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
14 x 14cm
Materiaal
Karton
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
5413247073518
245 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst