Verfset Nijntje
Verfset Nijntje

Verfset Nijntje

7 op voorraad
Haza
2650176
€ 7,99

  • Bekijk meer van Nijntje
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stimuleer de artistieke ontwikkeling van jouw kleine kunstenaar met het Nijntje Verfpalet! Deze kleurrijke set is niet alleen een bron van eindeloos schilderplezier, maar brengt ook het geliefde Nijntje naar de wereld van creativiteit. Met 12 levendige kleuren waterverf en een handig penseel is dit verfpalet de ideale metgezel voor alle jonge creatievelingen.

Dankzij het schattige ontwerp van Nijntje wordt schilderen niet alleen een kunstzinnige bezigheid, maar ook een speelse ontmoeting met dit iconische konijntje. De set biedt een scala aan kleuren, waardoor kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten en de mooiste schilderijen kunnen creëren. Of het nu gaat om vrolijke landschappen, kleurrijke dieren of abstracte kunstwerken, dit verfpalet biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie.

Met het Nijntje Verfpalet kunnen kinderen meteen aan de slag en hun creativiteit de vrije loop laten. De waterverf is eenvoudig te mengen, waardoor nieuwe kleuren en tinten ontstaan. Dit stimuleert niet alleen de artistieke vaardigheden, maar ook het plezier van experimenteren en ontdekken.

Geef het perfecte cadeau aan de jonge kunstenaar in jouw leven en laat hen genieten van schilderen met hun lieve vriendinnetje Nijntje. Bestel vandaag nog het Nijntje Verfpalet en geef de creativiteit van jouw kind een kleurrijke boost!

Afmeting: Verpakking 21 x 8,5 cm
Leeftijd: Vanaf 3 jaar

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 21 x 8,5 cm
Materiaal
Verf
Kleur
Multi
Karakter
Nijntje
EAN code:
8711319700063
7 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst