Canvas Schilderen op Nummer Pasen
Canvas Schilderen op Nummer Pasen

Canvas Schilderen op Nummer Pasen

28 op voorraad
1630114
€ 2,79

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Duik in de wereld van kunst en Pasen met ons Canvas Schilderen op Nummer in Paasthema! Elk artikel wordt afzonderlijk verkocht en biedt een spannende en creatieve ervaring voor kunstliefhebbers van alle leeftijden. De set is beschikbaar in verschillende versies met diverse afbeeldingen, waaronder paashaasjes, paaseieren, kuikens en andere vrolijke paasmotieven.

Met het schilderen op nummer-concept wordt het creëren van kunst eenvoudig en plezierig. Elke set bevat een canvas met genummerde secties en bijpassende verfkleuren. Volg simpelweg de nummers op het canvas en vul de vlakken in met de juiste kleuren. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig eindresultaat, maar biedt ook een ontspannende en educatieve activiteit.

Let op dat dit artikel per stuk wordt verkocht en dat verschillende versies beschikbaar zijn. Bij bestelling van meerdere stuks zorgen wij, indien voorradig, voor een gevarieerde mix van verschillende soorten. Hierdoor wordt elke aankoop een verrassing en kunnen kunstenaars genieten van een assortiment aan paasthema's.

Bestel nu dit Canvas Schilderen op Nummer in Paasthema en laat de creativiteit bloeien tijdens de paasviering. Een geweldige manier om samen met vrienden en familie kunstwerken te creëren en het huis te versieren met unieke paaskunst!

Afmeting: 30 x 21 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
30 x 21 x 2 cm
Materiaal
Canvas
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Pasen
EAN code:
8715427086682
28 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst