Schilderdoek 25x25cm
Schilderdoek 25x25cm

Schilderdoek 25x25cm

Niet op voorraad
Base Toys
BK2542
€ 1,75


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige schildersdoeken, dan zijn de Bleiswijck schildersdoeken de ideale keuze voor jou. Deze canvasdoeken zijn van perfecte kwaliteit en bieden een uitstekende ondergrond voor het maken van een prachtig schilderwerk.

De Bleiswijck schildersdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, zodat je voor elk project het juiste doek kunt kiezen. Of je nu een groot of klein schilderij wilt maken, met de Bleiswijck schildersdoeken heb je altijd de perfecte ondergrond om op te schilderen.

Deze schildersdoeken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en zijn stevig genoeg om verschillende soorten verf en pigmenten te dragen. De randen van de canvasdoeken zijn netjes afgewerkt en de spieramen zijn van duurzaam hout gemaakt. Hierdoor blijft het doek stevig en strak gespannen, zodat je schilderij er altijd professioneel uitziet.

De Bleiswijck schildersdoeken zijn ook zeer betaalbaar en bieden daarom een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt deze doeken per stuk kopen, zodat je precies het aantal doeken hebt dat je nodig hebt voor je project.

Kortom, als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige schildersdoeken die perfect zijn om een prachtig schilderwerk te maken, dan zijn de Bleiswijck schildersdoeken de ideale keuze voor jou. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom deze canvasdoeken zo populair zijn onder professionele kunstenaars en schilders.

Afmetingen: 25 x 25cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
25 x 25cm
Materiaal
Canvas
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573161671

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst