• -10%
  • Pakket
Stickervel Wilde Dier 120st.
Stickervel Wilde Dier 120st.

Stickervel Wilde Dier 120st.

4 op voorraad
LG-Imports
LG8550-120
€ 25,65 € 28,50 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een manier om je schoolwerk, knutselprojecten of planner op te fleuren? Onze wilde dieren stickers zijn perfect voor jou! Dit velletje bevat 12 verschillende stickers met prachtige afbeeldingen van wilde dieren, waaronder de giraf, leeuw, zebra en flamingo. Deze stickers zijn niet alleen schattig en kleurrijk, maar ook van hoge kwaliteit.

Onze stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder resten achter te laten. Hierdoor kun je ze op elk moment opnieuw gebruiken en je items opfrissen wanneer je maar wilt. Deze wilde dieren stickers zijn geweldig voor het versieren van notitieboeken, agenda's, schriften, kaarten, cadeaus, en nog veel meer!

Of je nu een fan bent van de Afrikaanse savanne, of gewoon dol bent op dieren in het algemeen, onze wilde dieren stickers zijn perfect om je werkjes een leuke uitstraling te geven. Door de verscheidenheid aan dieren, kun je verschillende scènes creëren, zoals een jungle of een dierentuin.

Onze wilde dieren stickers zijn ook een geweldig cadeau-idee voor kinderen die van dieren houden. Geef het als een cadeau voor een verjaardag of als een kleine verrassing om ze te motiveren op school.

Bestel nu onze wilde dieren stickers en voeg wat kleur en vrolijkheid toe aan je dagelijkse items! Met deze stickers creëer je een unieke en persoonlijke uitstraling die zeker opvalt. Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmeting: 11,5 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247285508
4 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst