Stickervel Star Wars
Stickervel Star Wars

Stickervel Star Wars

500 op voorraad
1810937
€ 1,35

  • Bekijk meer van Star Wars
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef je spullen een intergalactische touch met ons stickervel vol stickers van verschillende karakters uit Star Wars! Onze stickervel bevat een grote verzameling van de bekendste en meest geliefde personages uit de Star Wars-saga, waaronder Darth Vader, Yoda en nog veel meer.

Met onze stickers kun je een unieke uitstraling geven aan je schoolspullen, verzamelobjecten, tassen en nog veel meer. Of je nu een fervent Star Wars-fan bent of gewoon op zoek bent naar leuke manieren om je spullen te versieren, onze stickervel is een must-have.

Onze stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, zonder dat er resten achterblijven of schade aan je spullen ontstaat. Dit maakt onze stickers ideaal voor kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar een leuke manier om hun spullen op te vrolijken.

Word deel van de Star Wars-fans en geef je spullen een intergalactische touch met ons stickervel vol stickers van verschillende karakters uit Star Wars. Bestel vandaag nog en laat de kracht van de Star Wars-saga op jouw spullen los

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Afmeting: 20,5 x 11 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
20.5 x 11 x 0.5 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Star Wars
EAN code:
5901130041015
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst