Stickervel Herfst
Stickervel Herfst

Stickervel Herfst

500 op voorraad
6430691
€ 0,85

  • Bekijk meer van Herfst
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het stickervel met herfstthema's is een prachtige verzameling stickers die de warme, kleurrijke sfeer van de herfst tot leven brengt. Met verschillende uitvoeringen die door elkaar worden geleverd, bevat dit stickervel een diverse mix van herfstgerelateerde afbeeldingen, variërend van paddenstoelen tot schattige bosdieren zoals egels, eekhoorns en uilen.

De herfst is een seizoen vol prachtige natuurlijke elementen en dit stickervel vangt perfect de essentie van deze betoverende tijd van het jaar. De kleuren van de bladeren die veranderen van groen naar levendige tinten oranje, rood en geel, worden prachtig weergegeven op deze stickers. Of je nu een herfstthema creëert in je planner, scrapbook, of gewoon je dagelijkse notities wilt opvrolijken, deze stickers voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke creatieve project.

Kinderen zullen dol zijn op het versieren van hun schoolwerk, knutselprojecten en tekeningen met deze leuke herfststickers. Ze kunnen hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze hun eigen herfstscènes creëren, compleet met dwarrelende bladeren, speelse dieren en schilderachtige paddenstoelen.

Naast hun decoratieve doeleinden kunnen deze herfststickers ook educatief worden gebruikt. Ouders en leerkrachten kunnen ze bijvoorbeeld gebruiken om kinderen te leren over de verschillende soorten bomen, dieren en planten die voorkomen in de herfst. Ze kunnen ook worden gebruikt als beloningen voor goed gedrag of als aanmoediging tijdens het leren.

Kortom, het stickervel met herfstthema's is een prachtige en veelzijdige toevoeging aan elke stickercollectie. Of je nu op zoek bent naar een manier om de schoonheid van de herfst vast te leggen of gewoon wat warmte en gezelligheid wilt toevoegen aan je creatieve projecten, deze stickers zijn de perfecte keuze.

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.
Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmeting: 19 x 7 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
19 x 7 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5904335814651
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst