• -10%
  • Pakket
Stickervel Eendje 120st.
Stickervel Eendje 120st.

Stickervel Eendje 120st.

2 op voorraad
LG-Imports
LG8560-120
€ 25,65 € 28,50 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Boerderij
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek onze Stickervel Eendje, een grote bundel van 120 stuks, perfect om je knutselwerkjes, scrapbooks en tekeningen op te vrolijken! Met deze set van 12 vrolijke eendjesstickers voeg je een speels en kleurrijk element toe aan al je creatieve projecten.

Onze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig papier en bieden de ideale manier om je projecten af te maken en wat extra kleur en leven toe te voegen. Elk vel met stickers is 10 cm bij 11,5 cm groot en bevat 12 individuele stickers in verschillende kleuren.

Deze papieren stickers zijn perfect voor zowel kinderen als volwassenen die graag creatief bezig zijn. Ze hebben een schattig eendjes-thema en zijn ideaal voor het versieren van schriften, notitieboekjes, brieven, uitnodigingen, wenskaarten en meer.

Onze stickers zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen worden aangebracht op elk schoon, glad oppervlak. Gemaakt van duurzaam papier dat bestand is tegen scheuren en vlekken, kun je ze lang bewaren en later gebruiken voor nieuwe projecten.

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmeting: 11,5 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247285607
2 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst