• -10%
Stickers Diverse Dieren
Stickers Diverse Dieren
Stickers Diverse Dieren
Stickers Diverse Dieren

Stickers Diverse Dieren

213 op voorraad
LG-Imports
LG9379
€ 0,44 € 0,49 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een leuke en gemakkelijke manier om je spullen te versieren, dan zijn stickers de perfecte oplossing! Met onze stickervellen kun je van alles versieren, zoals notitieboekjes, agenda's, laptops, mappen en nog veel meer.

Deze stickervellen bevatten een leuke mix van figuren, waaronder honden, katten, dinosaurussen en paarden. Het is een verrassing welke figuur je ontvangt, omdat de verschillende uitvoeringen willekeurig worden geleverd. Dit maakt het extra spannend om de stickervellen uit te pakken en te ontdekken welke figuren je hebt gekregen.

Onze stickers zijn van hoge kwaliteit en hebben een levendige kleur en een scherpe afbeelding. Ze zijn ook gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen zonder de ondergrond te beschadigen. Dit betekent dat je de stickers op elk oppervlak kunt plakken en ze later weer kunt verwijderen zonder problemen.

Stickers zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van creatieve projecten houden. Je kunt de stickers gebruiken om je kantoorartikelen te versieren of om je laptop of telefoon te personaliseren.

Onze stickervellen zijn een geweldig cadeau-idee voor kinderen, tieners en zelfs volwassenen. Ze zijn ook perfect voor feestjes of als aanvulling op een goodiebag.

Kortom, als je op zoek bent naar leuke en veelzijdige stickers, dan zijn onze stickervellen met honden, katten, dinosaurussen of paarden een geweldige keuze. Bestel ze nu en laat je creativiteit de vrije loop!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.
Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Let op: Prijs per stuk. Verschillende varianten worden door elkaar geleverd.

Afmeting: sticker 13 x 9cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
13 x 9cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247093790
213 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst