Sinterklaasstickers op Rol 3 meter BT
Sinterklaasstickers op Rol 3 meter BT
Sinterklaasstickers op Rol 3 meter BT

Sinterklaasstickers op Rol 3 meter BT

1 op voorraad
Wins Holland
1560991BT
€ 1,99

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef een extra dosis feestvreugde aan je Sinterklaascadeautjes of creëer prachtige kunstwerken voor de Sint met onze rol van 3 meter lang vol met sinterklaasstickertjes! Deze rol is een ware schatkist van sinterklaasfiguren, met Sinterklaas zelf, Pieten, mijters, paardjes en allerlei andere leuke elementen die met 5 december te maken hebben.

Waarom onze Sinterklaasstickers zo speciaal zijn:

Verrijk Je Cadeaus: Versier je Sinterklaascadeautjes met deze stickers om ze een persoonlijk en feestelijk tintje te geven. Ze voegen een vleugje magie toe aan elk geschenk en zorgen ervoor dat de ontvanger zich extra speciaal voelt.

Creatieve Uitlaatklep: Deze stickers zijn niet alleen voor cadeaus; ze kunnen ook worden gebruikt om de mooiste kunstwerken te maken. Kinderen en volwassenen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en originele Sinterklaasdecoraties ontwerpen.

Diverse Figuren: Onze rol stickers bevat een breed scala aan sinterklaasfiguren, zodat je altijd de juiste sticker voor de juiste gelegenheid hebt. Of je nu een Sint-mijter nodig hebt of schattige Pietjes, ze zijn allemaal binnen handbereik.

Kwaliteit en Veiligheid: Deze stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en veilig in gebruik. Ze zijn echter niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar oud vanwege kleine onderdelen.

Feestelijke Sfeer: Het aanbrengen van deze sinterklaasstickers brengt meteen de feestelijke sfeer van Sinterklaas in huis. Ze zijn ideaal voor het versieren van Sinterklaasbriefjes, knutselprojecten, wenskaarten en meer.

Voeg een dosis vrolijkheid en verwondering toe aan je Sinterklaasviering met onze rol vol sinterklaasstickers. Of je nu je cadeaus verfraait, kunstwerken creëert of je huis versiert, deze stickers maken van 5 december een nog specialere gelegenheid. Bestel vandaag nog en maak je Sinterklaasviering onvergetelijk!

Afmeting: lengte 300 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 300 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8711851677403
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst