• -25%
Diamanten en glitter letters
Diamanten en glitter letters
Diamanten en glitter letters

Diamanten en glitter letters

75 op voorraad
Base Toys
BK2255
€ 1,46 € 1,95 -25%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar mooie en creatieve manieren om jouw knutselwerk te versieren? Dan zijn deze diamant- en letterstickers een geweldige optie! Deze stickers zijn perfect voor het versieren van notitieboekjes, kaarten, cadeauverpakkingen en nog veel meer.

Deze set van diamant- en letterstickers bevat verschillende kleuren en vormen, waaronder rode, groene, paarse en zilveren uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging of een opvallende versiering, deze stickers bieden veel mogelijkheden.

De diamant- en letterstickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam en kleurvast, zodat ze lang mooi blijven. Bovendien zijn ze gemakkelijk in gebruik en kunnen ze eenvoudig worden opgeplakt op verschillende oppervlakken, zoals papier, karton en textiel.

De set van diamant- en letterstickers wordt willekeurig geleverd, wat betekent dat je een verrassingsmix krijgt van verschillende kleuren en vormen. Dit maakt het nog leuker om te ontdekken welke stickers er in jouw set zitten en hoe je ze het beste kunt gebruiken om jouw knutselwerk te versieren.

De prijs van deze diamant- en letterstickers is per set, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel sets je wilt bestellen. Of je nu op zoek bent naar een paar stickers voor een klein project of een groot aantal stickers voor een groter project, deze stickers zijn een betaalbare en leuke optie.

Kortom, als je op zoek bent naar mooie en veelzijdige stickers om jouw knutselwerk te versieren, dan zijn deze diamant- en letterstickers een geweldige keuze. Bestel nu en ontdek zelf de vele mogelijkheden van deze mooie en creatieve stickers!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.
Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmeting verpakking: 22 x 11cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 11cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719202827767
75 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst