• -10%
Stempel Zeedieren
Stempel Zeedieren
Stempel Zeedieren
Stempel Zeedieren
Stempel Zeedieren

Stempel Zeedieren

294 op voorraad
LG-Imports
LG6697
€ 0,32 € 0,35 -10%

  • Bekijk meer van Zeedieren thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de oceaan tot leven met deze leuke stempels zeedieren! Versier je tekeningen, kaarten, schriften en maak zelf de mooiste creaties met deze set van stempels. De set bevat verschillende stempels van schattige zeedieren, zoals een zeester, een kwal en een vis. Het is ook verkrijgbaar in een set met boerderijdieren, zodat je een diverse collectie aan stempels kunt verzamelen.

Met deze stempels zeedieren kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en je eigen persoonlijke stijl creëren. Maak bijvoorbeeld een unieke uitnodiging voor een zomerfeestje met de zeedieren stempels, of decoreer je schrift met de vrolijke zeedieren voor een persoonlijke touch.

De stempels zeedieren zijn gemakkelijk te gebruiken en te reinigen. De set wordt willekeurig geleverd, dus het blijft altijd een verrassing welke zeedieren je zult ontvangen. Of je nu een beginner of een ervaren stempelaar bent, deze set is geschikt voor iedereen die van creatief bezig zijn houdt. Bestel nu en laat je inspireren door de magie van de zee!

In ons assortiment vind je veel stempels in verschillende thema's en formaten. Van een Paw Patrol stempel tot houten stempels, maar ook complete sets met natuurlijk stempelkussen. Stempels zijn ook ideaal voor het versieren van tekeningen, kaarten en knutselwerkjes.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmeting: 4 x 2.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4 x 2.5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Zeedieren
EAN code:
5413247066978
294 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst