Schetsboek 28 X 20 Cm
Schetsboek 28 X 20 Cm

Schetsboek 28 X 20 Cm

43 op voorraad
HW100052
€ 2,25

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dompel jezelf onder in een wereld van onbegrensde creativiteit met ons veelzijdige schetsblok! Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon zin hebt om iets nieuws te proberen, dit schetsblok is de perfecte metgezel om jouw artistieke ideeën tot leven te brengen.

Met ruime blanco pagina's biedt dit schetsblok de ideale ruimte om prachtige tekeningen te creëren, van gedetailleerde potloodschetsen tot levendige kleurencreaties. Laat je penseel glijden over het papier en laat je inspireren door de vrijheid die dit schetsblok biedt.

Maar dat is nog niet alles! Dit schetsblok is ook ideaal voor knippen en plakken. Voeg een nieuwe dimensie toe aan je creatieve expressie door collages te maken, verschillende materialen te combineren of gewoon een verzameling inspirerende afbeeldingen te creëren.

Of je nu een beginner bent die zijn artistieke vaardigheden wil ontwikkelen of een doorgewinterde kunstenaar die op zoek is naar een nieuw canvas, dit schetsblok past perfect bij jouw behoeften. Het draagbare formaat maakt het handig om overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd klaar bent om jouw creatieve impulsen vast te leggen.

Bestel vandaag nog dit schetsblok en laat je verbeelding de vrije loop. Ontdek de oneindige mogelijkheden die voor je liggen en geniet van elke penseelstreek, knipbeweging en creatieve ontdekking!

Afmetingen: 28 x 20 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
28 x 20 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Blanco
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711319000521
43 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst