• -10%
Kleur Je Eigen Houten Figuur
Kleur Je Eigen Houten Figuur
Kleur Je Eigen Houten Figuur
Kleur Je Eigen Houten Figuur

Kleur Je Eigen Houten Figuur

97 op voorraad
LG-Imports
LG6964
€ 1,49 € 1,65 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Houten figuren zijn een geweldige manier om kinderen creatief bezig te houden en hun verbeelding te stimuleren. Deze figuren zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zoals een flamingo, eenhoorn of zeemeermin. Deze figuren zijn niet alleen leuk om te kleuren met viltstiften, maar kunnen na het kleuren ook worden omgetoverd tot prachtige decoraties.

Het kleuren van houten figuren met viltstiften is niet alleen een leuke activiteit voor kinderen, maar ook een educatieve. Het stimuleert de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie van kinderen. Bovendien bevordert het hun concentratievermogen en creativiteit. Het kleuren van houten figuren is ook een geweldige manier voor kinderen om hun eigen persoonlijkheid en stijl te uiten.

De houten figuren zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt als hangers, decoraties, of om elk oppervlak op te fleuren. Kinderen kunnen ze bijvoorbeeld aan hun schooltas, slaapkamerdeur of kerstboom hangen. Het gebruik van houten figuren als decoratie is niet alleen trendy, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Al met al zijn houten figuren een geweldige manier om kinderen creatief bezig te houden en hun verbeelding te stimuleren. Het kleuren van houten figuren met viltstiften is niet alleen leuk, maar ook educatief en bevordert de fijne motoriek en oog-handcoördinatie van kinderen. Met hun veelzijdigheid kunnen houten figuren worden gebruikt als decoraties en hangers. Het is dus een uitstekende keuze voor kinderen die graag hun eigen persoonlijkheid en stijl willen uitdrukken.

Let op: Verschillende uitvoeringen worden willekeurig geleverd. De prijs is per stuk.
Afmeting: zakje: 17 x 12 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
zakje: 17 x 12 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Naturel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
5413247069641
97 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst