Loombands Geel Set 600st.
Loombands Geel Set 600st.

Loombands Geel Set 600st.

464 op voorraad
Loom
1199635
€ 3,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met het Zakje 600 Gele Loombands ben je klaar om creatief aan de slag te gaan! Loombands zijn een fantastische manier om kleurrijke en unieke sieraden te maken, en dit zakje met 600 gele loombands is perfect voor allerlei leuke projecten.

In dit handige zakje vind je niet alleen 600 levendige gele loombands, maar ook s-haakjes en instructies om je te helpen bij het maken van prachtige loomcreaties. Of je nu een ervaren loomkunstenaar bent of net begint met deze leuke hobby, dit zakje biedt alles wat je nodig hebt om je eigen armbanden, ringen en meer te creëren.

De gele kleur voegt een vrolijk en zonnig tintje toe aan je creaties, waardoor ze opvallen en indruk maken. Gebruik de loombands om kleurrijke patronen te maken of combineer ze met andere kleuren uit je loomcollectie voor een unieke uitstraling.

Loombands zijn niet alleen leuk om zelf te dragen, maar ook geweldig als cadeau voor vrienden en familie. Door je eigen sieraden te maken, voeg je een persoonlijk tintje toe aan je accessoires. Met dit zakje 600 gele loombands heb je alle benodigdheden binnen handbereik om je creativiteit de vrije loop te laten en prachtige, zelfgemaakte sieraden te creëren. Ga aan de slag en ontdek de eindeloze mogelijkheden van loomkunst!

Afmeting: 12 x 10 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
12 x 10 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
5021813118237
464 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst