Loom Twister Clips, 300dlg.
Loom Twister Clips, 300dlg.
Loom Twister Clips, 300dlg.
Loom Twister Clips, 300dlg.

Loom Twister Clips, 300dlg.

282 op voorraad
Loom
1199985
€ 0,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Loom Twister Clips, 300dlg: Maak je Loom Armbandjes Compleet!

Ben je een fanatieke Loom-armbandjesmaker? Dan weet je vast hoe belangrijk het is om je creaties netjes af te werken. Met de Loom Twister Clips, een set van maar liefst 300 stuks, wordt het nog makkelijker en leuker om je armbandjes perfect te voltooien. Deze kleurrijke s-vormige haakjes zijn de finishing touch die jouw Loom-creatie naar een hoger niveau tilt.

Loomen is niet alleen een creatieve bezigheid, maar ook een geweldige manier om je persoonlijke stijl uit te drukken. De Loom Twister Clips zorgen ervoor dat je armbandjes niet alleen stevig in elkaar zitten, maar ook een professionele uitstraling hebben. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde Loom-artiest, deze verbindingsstukken zijn een must-have voor iedereen die van deze populaire handwerktechniek houdt.

Wat maakt de Loom Twister Clips zo speciaal? Allereerst zijn ze verkrijgbaar in een assortiment van prachtige kleuren, waardoor je eindeloze combinatiemogelijkheden hebt om je armbandjes te personaliseren. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te gebruiken. Je plaatst gewoon de clip tussen de elastiekjes van je armband en voilà, je bent klaar! Geen gedoe meer met knopen en scherpe uiteinden.

Met 300 stuks in één zak kun je talloze Loom-armbandjes maken en afwerken. Of je nu armbandjes maakt voor jezelf, je vrienden, of om cadeau te geven, deze set zorgt ervoor dat je nooit zonder de perfecte afwerking komt te zitten.

Maak je Loom-avontuur nog leuker en vloeiender met de Loom Twister Clips, 300dlg. Bestel ze vandaag nog en geef je Loom-creaties de aandacht die ze verdienen!

Afmeting verpakking: 9 x 4 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Afmetingen
verpakking: 9 x 4 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
5021813118107
282 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst