• -10%
Glitterpotjes 4 Stuks
Glitterpotjes 4 Stuks

Glitterpotjes 4 Stuks

8 op voorraad
Base Toys
BK1952
€ 3,38 € 3,75 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een manier om je creaties extra sprankelend te maken? Dan zijn deze superleuke glitters perfect voor jou! Met keuze uit vier verschillende kleuren, zul je in staat zijn om je tekeningen en knutselwerkjes extra glans te geven. De inhoud van deze set bestaat uit 4 potjes glitters, waarmee je eindeloos kunt experimenteren en combineren.

Met deze glitters geef je je tekeningen, knutselwerkjes en creatieve projecten een extra dimensie. Of je nu een scrapbook maakt, kaarten ontwerpt of gewoon wat kleur aan je tekeningen wilt toevoegen, deze glitters zijn de perfecte aanvulling op je gereedschapskist. De glitters zijn gemakkelijk aan te brengen met lijm en zijn geschikt voor verschillende oppervlakken zoals papier, karton en textiel.

Met de keuze uit vier verschillende kleuren zul je zeker een glitter vinden die past bij jouw creatieve project. De glitters zijn verkrijgbaar in goud, groen, roze en blauw. De potjes hebben een handige schroefdop waardoor je de glitter gemakkelijk kunt bewaren en hergebruiken.

Deze set van vier potjes glitters is niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook om cadeau te geven. De set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen van alle leeftijden.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om je creaties extra glinsterend te maken, dan zijn deze superleuke glitters een geweldige keuze. Met keuze uit vier verschillende kleuren kun je eindeloos combineren en experimenteren. Bestel ze vandaag nog en laat je creativiteit sprankelen!

Afmetingen: glitterpotje 6 x 3 cm 

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
glitterpotje 6 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719202858624
8 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst