Lijmpistool 10 Watt Turquoise
Lijmpistool 10 Watt Turquoise

Lijmpistool 10 Watt Turquoise

Niet op voorraad
BK2386B
€ 4,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met dit handige lijmpistool hoef je nooit meer bang te zijn dat je kunstwerken uit elkaar vallen. Het lijmpistool is ideaal voor het vastzetten van verschillende materialen, zoals papier, textiel, hout, kunststof en nog veel meer. Het lijmpistool is geschikt voor lijmpatronen van 7 mm en wordt geleverd inclusief 2 lijmpatronen.

Dit lijmpistool is zeer gebruiksvriendelijk en kan gemakkelijk worden gebruikt door jong en oud. Het pistool heeft een ergonomische handgreep, waardoor het comfortabel is om vast te houden en te gebruiken. Daarnaast is het lijmpistool lichtgewicht en dus gemakkelijk mee te nemen naar waar je ook gaat.

Het lijmpistool is perfect voor verschillende creatieve projecten, zoals scrapbooking, het maken van kaarten, het versieren van fotolijsten en nog veel meer. Door de krachtige lijm hecht het materiaal stevig aan elkaar en blijft het goed vastzitten. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je creatie uit elkaar valt.

Kortom, dit lijmpistool is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die graag creatief bezig is. Met de meegeleverde lijmpatronen en de verschillende toepassingsmogelijkheden kun je direct aan de slag. Bestel nu en ontdek zelf het gemak van dit lijmpistool!

Afmetingen: diameter lijmpatronen 7mm

Productdetails

Afmetingen
diameter lijmpatronen 7mm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Turquoise
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719202185614

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst