Sinterklaas Krasboek - Kras de...
Sinterklaas Krasboek - Kras de tekening af

Sinterklaas Krasboek - Kras de tekening af

148 op voorraad
1630265
€ 2,99

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de magie van Sinterklaas op een unieke en interactieve manier met ons Krasblok met 10 prachtige Sinterklaasafbeeldingen om te onthullen! Dit creatieve en spannende krasblok is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 3 jaar en ouder te betrekken bij de opwinding van het Sinterklaasfeest.

Waarom ons Krasblok met Sinterklaasafbeeldingen zo speciaal is:

10 Prachtige Afbeeldingen: Het krasblok bevat 10 verborgen Sinterklaasafbeeldingen die wachten om te worden onthuld. Elk van deze afbeeldingen is zorgvuldig ontworpen om het Sinterklaasgevoel tot leven te brengen, met afbeeldingen van Sinterklaas, zijn pieten, cadeautjes en meer.

Interactief Krasplezier: Kinderen zullen dol zijn op het krassen van de zwarte bovenlaag om de kleurrijke afbeeldingen eronder te onthullen. Dit interactieve proces voegt een element van verrassing en spanning toe aan hun Sinterklaasviering.

Eenvoudig in Gebruik: Ons krasblok wordt geleverd met een houten kraspennetje dat gemakkelijk in de hand van een kind past. Het krassen vereist geen ingewikkelde technieken en is dus perfect voor jonge kinderen.

Creatieve Uitlaatklep: Krasblokken stimuleren de creativiteit en verbeteren de fijne motoriek van kinderen terwijl ze bezig zijn met het onthullen van de afbeeldingen. Het is een leuke en educatieve activiteit.

Geschikt voor Cadeaus: Dit krasblok is een geweldig cadeau-idee voor Sinterklaas of als schoencadeautje. Het zal kinderen betoveren en hen helpen zich voor te bereiden op de komst van Sinterklaas.

Duurzaam en Veilig: Ons krasblok is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat veilig is voor kinderen. Het is stevig en duurzaam, zodat kinderen er lang plezier van kunnen hebben.

Breng de opwinding en magie van Sinterklaas tot leven met ons Krasblok met Sinterklaasafbeeldingen. Bestel vandaag nog en geef kinderen een unieke en boeiende manier om zich voor te bereiden op de komst van Sinterklaas en zijn pieten!

Afmeting: 23 x 20 x 1,1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
23 x 20 x 1.1 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8715427090634
148 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst