Magische Memo Blaadjes met Kraspen
Magische Memo Blaadjes met Kraspen

Magische Memo Blaadjes met Kraspen

18 op voorraad
Base Toys
BK1848
€ 2,80

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een creatieve en verrassende manier om tekeningen te maken? Dan zijn deze magische memo blaadjes perfect voor jou! Als je het zwarte laagje eraf krast met de bijgeleverde kraspen, verschijnen er allerlei mooie kleuren en wordt jouw eigen tekening automatisch ingekleurd. Laat je verrassen door de magie van deze blaadjes en maak de meest bijzondere creaties!

Deze magische memo blaadjes zijn perfect voor jong en oud en zorgen voor urenlang creatief plezier. Schrijf een berichtje aan je vrienden, maak een mooie tekening of gebruik de blaadjes om je notities te maken. De afmetingen van de blaadjes zijn 9 x 9 cm en dus gemakkelijk mee te nemen in je tas of zak.

Deze set wordt geleverd inclusief kraspen, zodat je meteen aan de slag kunt. Het zwarte laagje laat zich gemakkelijk weghalen en de kleuren die eronder verschijnen zijn helder en mooi. Het is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en je te laten verrassen door wat er onder het zwarte laagje zit.

De magische memo blaadjes zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten. Of je nu een kaart wilt maken, een persoonlijk bericht wilt schrijven of gewoon wilt tekenen, deze blaadjes bieden eindeloze mogelijkheden. Ze zijn ook een geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen die van creatief bezig zijn houden.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en creatieve manier om tekeningen te maken, dan zijn deze magische memo blaadjes een geweldige keuze. Laat je verrassen door de kleuren die onder het zwarte laagje zitten en laat je creativiteit de vrije loop. Bestel ze vandaag nog en begin met het maken van jouw eigen magische creaties!

Afmeting: 9 x 9 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
9 x 9 x 2 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987273384
18 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst