• -20%
Houten Knopen 30st. Gekleurd
Houten Knopen 30st. Gekleurd

Houten Knopen 30st. Gekleurd

71 op voorraad
Base Toys
BK2264A
€ 1,32 € 1,65 -20%

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar kleurrijke en unieke knopen voor je volgende naaiproject? Dan is deze set van 30 verschillende maten gekleurde knopen de perfecte keuze voor jou! Met deze set krijg je een mooie collectie knopen in verschillende maten en kleuren, waarmee je jouw kleding of accessoires kunt aanpassen en personaliseren.

De knopen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor ze duurzaam en sterk zijn en lang meegaan. Of je nu aan een nieuwe blouse werkt, een jas repareert of een creatief project start, deze knopen zijn een geweldige aanvulling op jouw benodigdheden.

De set van 30 verschillende maten gekleurde knopen is perfect voor zowel beginners als ervaren naaisters. Met knopen in verschillende maten en kleuren kun je jouw kleding of accessoires gemakkelijk aanpassen en een persoonlijk tintje geven. Combineer de verschillende kleuren en maten voor een unieke look die helemaal bij jou past.

Deze set van 30 verschillende maten gekleurde knopen is perfect voor het repareren van kleding, het maken van nieuwe kledingstukken of het toevoegen van een extra touch aan bestaande kledingstukken. Of je nu een beginner bent of een ervaren naaister, deze knopen zijn een must-have in je naai-arsenaal.

Kortom, deze set van 30 verschillende maten gekleurde knopen is een geweldige keuze voor elke naaister die op zoek is naar een kleurrijke en unieke aanvulling op haar naai-arsenaal. De knopen zijn van hoge kwaliteit en kunnen gebruikt worden voor verschillende naaiprojecten. Bestel ze vandaag nog en geef jouw kleding en accessoires een persoonlijk tintje!

Afmetingen: 30 stuks

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
divers
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987799686
71 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst