• -10%
  • Pakket
Kleurboek Met Stickers Halloween 48st.
Kleurboek Met Stickers Halloween 48st.
Kleurboek Met Stickers Halloween 48st.

Kleurboek Met Stickers Halloween 48st.

3 op voorraad
LG-Imports
LG6859-48
€ 20,48 € 22,75 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Duik in de betoverende sfeer van Halloween met ons Kleurboek Met Stickers Halloween! Deze bundel van 48 stuks zit boordevol griezelig plezier en biedt een scala aan kleurplatatjes met Halloween-thema, waaronder angstaanjagende pompoenen, spookachtige spoken, bezwerende heksen en nog veel meer.

Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten terwijl ze hun favoriete afbeeldingen uitkiezen om in te kleuren en hun eigen unieke kunstwerken te creëren. Of het nu gaat om het toevoegen van levendige kleuren aan een griezelige pompoen of het maken van een betoverende heks, ons kleurboekje staat garant voor urenlang vermakelijk entertainment.

Maar dat is nog niet alles - onze bundel bevat ook een schat aan stickers met Halloween-thema die de perfecte finishing touch vormen voor elke creatie. Voeg een spook toe aan een donker hoekje of plak een pompoen naast een angstaanjagende heks - de mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit kleurboekje is ideaal voor kinderen die dol zijn op Halloween en van een goede dosis spanning en sensatie houden. Het biedt niet alleen een leuke en educatieve activiteit, maar stimuleert ook de ontwikkeling van fijne motoriek, concentratie en artistieke vaardigheden.

Of je nu op zoek bent naar een leuke manier om de Halloween-sfeer in huis te halen of gewoon op zoek bent naar een creatieve bezigheid voor je kleintjes, ons Kleurboek Met Stickers Halloween is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en maak van deze Halloween een onvergetelijk feest!

Afmetingen: 13 x 9,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
13 x 9,5cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247168597
3 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst