Gips Gieten Magneten - Ruimte
Gips Gieten Magneten - Ruimte
Gips Gieten Magneten - Ruimte
Gips Gieten Magneten - Ruimte
Gips Gieten Magneten - Ruimte

Gips Gieten Magneten - Ruimte

288 op voorraad
7210453
€ 5,99

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je creativiteit de ruimte in schieten met de Gips Gieten Magneten - Ruimte knutselset! Met deze complete set kunnen jonge ontdekkingsreizigers hun eigen glow in the dark ruimtemagneten maken, waarmee ze een uniek stukje universum aan hun koelkast of magneetbord kunnen toevoegen.

De set bevat alles wat je nodig hebt om maar liefst zes ruimtemagneten te creëren. Inclusief gips, vormpjes, verf en magneten, waardoor het een geweldige activiteit is om de creatieve vaardigheden van kinderen vanaf vijf jaar te stimuleren. Het gieten van het gips en het vormen van de ruimtemagneten zal hun verbeelding prikkelen en hen een gevoel van voldoening geven wanneer ze hun eigen meesterwerkjes zien ontstaan.

Wat deze knutselset extra bijzonder maakt, is dat de ruimtemagneten oplichten in het donker! Laat de magische gloed van de ruimte de slaapkamer verlichten terwijl de kleine astronauten zich klaarmaken voor een goede nachtrust.

Het is een geweldige manier om kinderen te betrekken bij wetenschap en ruimteverkenning op een speelse en educatieve manier. Terwijl ze hun ruimtemagneten maken, kunnen ze leren over planeten, sterren en andere fascinerende aspecten van het heelal.

De handleiding in de set is duidelijk en eenvoudig te volgen, waardoor het gieten en maken van de magneten een leuk en leerzaam proces wordt. Het kan ook een leuke activiteit zijn voor kinderfeestjes of knutselmiddagen met vriendjes en vriendinnetjes.

De Gips Gieten Magneten - Ruimte knutselset is niet alleen leuk om te maken, maar ook geweldig om cadeau te geven. Het is het perfecte geschenk voor creatieve en nieuwsgierige kinderen die gefascineerd zijn door het heelal en ruimtereizen.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke, educatieve en betoverende knutselset voor kinderen, zoek dan niet verder dan de Gips Gieten Magneten - Ruimte. Bestel vandaag nog en geef de kleine ontdekkingsreizigers een unieke ervaring in het creëren van hun eigen ruimtemagneten!

Afmeting: 27 x 23 x 5,5 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
verpakking 27 x 23 x 5,5 cm
Materiaal
Gips
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
8718012035362
288 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst