Gips Gieten - Dino\'s
Gips Gieten - Dino\'s
Gips Gieten - Dino\'s
Gips Gieten - Dino\'s
Gips Gieten - Dino\'s

Gips Gieten - Dino\'s

450 op voorraad
7210456
€ 5,99

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de prehistorische wereld tot leven met de Gips Gieten - Dino's knutselset! Met deze magische set kunnen jonge paleontologen hun eigen dinomagneten maken die ook nog eens oplichten in het donker. Een geweldige manier om de koelkast of magneetbord te versieren met kleurrijke en unieke dino's die ze zelf hebben gecreëerd.

De set bevat alles wat je nodig hebt om maar liefst zes prachtige dinomagneten te maken. Van gips en vormpjes tot verf en magneten, alles is inbegrepen om deze prehistorische wezens tot leven te brengen. Kinderen vanaf vijf jaar kunnen met de eenvoudig te volgen handleiding hun eigen dinomagneten maken en hun creativiteit de vrije loop laten.

Wat deze knutselset extra speciaal maakt, is het feit dat de dinomagneten in het donker oplichten! Laat de magische gloed van de dino's de slaapkamer of keuken verlichten terwijl de kleintjes trots hun kunstwerken laten zien.

Het gieten en maken van de dinomagneten is niet alleen een leuke en creatieve activiteit, maar het kan ook leerzaam zijn. Kinderen kunnen meer te weten komen over de verschillende soorten dinosaurussen terwijl ze hun eigen dinomagneten ontwerpen. Het is een geweldige manier om hun interesse in de prehistorie en de natuur te stimuleren.

De Gips Gieten - Dino's knutselset is ook perfect voor knutselmiddagen, kinderfeestjes of gewoon als een leuk cadeau voor creatieve kinderen. Het zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren en hen urenlang plezier bezorgen.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en educatieve knutselset voor kinderen die van dinosaurussen houden, dan is de Gips Gieten - Dino's een absolute must-have. Bestel vandaag nog en laat de magische wereld van dino's tot leven komen in je eigen huis!

Afmetingen: verpakking:27 x 23 x 5,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
verpakking 27 x 23 x 5,5 cm
Materiaal
Gips
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens
Thema
Dinosaurus
EAN code:
3800966022101
450 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst