Beach Toys Strandset Met Cijfers...
Beach Toys Strandset Met Cijfers 17-delig

Beach Toys Strandset Met Cijfers 17-delig

36 op voorraad
Base Toys
BK2394
€ 3,95

  • Bekijk meer van Strand
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en educatieve manier om tijd door te brengen op het strand? Dan is de Beach Toys Strandset met Cijfers iets voor jou! Met deze set beleef je super veel zandpret en leer je tegelijkertijd spelenderwijs rekenen.

De set bestaat uit verschillende vormpjes met cijfers, waarmee je allerlei sommen kunt maken in het zand. Zo kun je bijvoorbeeld een grote cirkel maken met het getal 10 erin en vervolgens het zand verdelen over de vormpjes met getallen 2, 3, en 5 om verschillende sommen te maken. Het is een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met rekenen en wiskunde, terwijl ze genieten van de zon en het strand.

De Beach Toys Strandset met Cijfers is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Het is een ideale set om mee te nemen op vakantie, naar het strand of naar het zwembad. Het stimuleert niet alleen het rekenvermogen van kinderen, maar ook hun creativiteit en verbeeldingskracht.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en educatieve activiteit voor op het strand, dan is de Beach Toys Strandset met Cijfers een geweldige keuze. Bestel hem vandaag nog en beleef samen met je kinderen de leukste zomeravonturen op het strand. Maak sommen in het zand en geniet van de eindeloze mogelijkheden die deze set biedt.

Inhoud: 2 Schepjes 15 Karakters

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
2 Schepjes 15 Karakters
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
EAN code:
8719987398193
36 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst