Foam Vliegtuig Speedy
Foam Vliegtuig Speedy

Foam Vliegtuig Speedy

1051 op voorraad
Base Toys
BG45282
€ 0,25

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het gekleurde foam vliegtuigje in de vorm van een dinosaurus is een leuk cadeautje voor kinderen die van avontuur en vliegen houden. Het is eenvoudig in elkaar te zetten en gemakkelijk te gooien, zodat het vliegtuigje hoog de lucht in gaat en een stukje vliegt. Dit foam vliegtuigje is perfect als uitdeelcadeautje, bijvoorbeeld bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Het vliegtuigje is ook geschikt om thuis of bij vriendjes mee te spelen en te experimenteren. De vliegeigenschappen en het ontwerp van het vliegtuigje zorgen voor veel plezier en creativiteit. Door de verschillende uitvoeringen die door elkaar worden geleverd, blijft het verrassend en kan elk kind zijn of haar favoriete vliegtuigje uitkiezen.

De prijs van het foam vliegtuigje is per stuk en afhankelijk van de uitvoering. Het is een betaalbaar en leuk cadeautje om kinderen blij te maken. Door het vliegtuigje te gooien en te vliegen, stimuleert het de fantasie en creativiteit van kinderen, terwijl het ook hun hand-oogcoördinatie en fijne motoriek ontwikkelt. Bestel het foam vliegtuigje nu en geef kinderen de mogelijkheid om hun eigen avonturen te beleven!

Afmetingen: 9cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
9cm
Materiaal
Foam
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
3588270045282
1051 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst