Foam Vliegtuig Maken
Foam Vliegtuig Maken
Foam Vliegtuig Maken

Foam Vliegtuig Maken

500 op voorraad
7210626
€ 1,25

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je Verbeelding Vliegen met het Foam Vliegtuigje!

Op zoek naar een eenvoudig en leuk speeltje dat de verbeelding van kinderen doet oplaaien? Zoek niet verder! Het Foam Vliegtuigje is precies wat je nodig hebt om de kleintjes enthousiast te krijgen. Dit kleine vliegtuigje zorgt voor urenlang speelplezier en avontuur in de buitenlucht.

Wat maakt dit Foam Vliegtuigje zo speciaal? Ten eerste, de propeller op het vliegtuigje begint te draaien zodra het door de lucht vliegt, wat zorgt voor een extra dosis plezier en verwondering. Kinderen zullen gefascineerd zijn door de beweging en de dynamiek van het vliegtuigje terwijl het hoog boven hun hoofd zweeft.

Een ander spannend element van dit speeltje is dat je van tevoren niet weet welk vliegtuigje er in de verpakking zit. Dit voegt een verrassingselement toe aan het speelplezier, waardoor kinderen elke keer weer enthousiast zijn om te zien welk vliegtuigje ze hebben ontvangen. De verschillende uitvoeringen en kleuren worden door elkaar geleverd, wat het extra spannend maakt.

Dit Foam Vliegtuigje is een geweldige prijs per stuk en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Of het nu in de achtertuin, op het strand of in het park is, dit vliegtuigje zorgt voor urenlang vermaak in de buitenlucht. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feesten of gewoon als beloning voor goed gedrag.

Bestel vandaag nog het Foam Vliegtuigje en laat de verbeelding van je kinderen de vrije loop terwijl ze hun eigen avonturen creëren in de lucht. Ze zullen er dol op zijn!

Afmeting: 20 x 20 x 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
20 x 20 x 4 cm
Materiaal
Foam
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
3800966031387
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst