Foam Vliegtuig Eenhoorn Gekleurd
Foam Vliegtuig Eenhoorn Gekleurd
Foam Vliegtuig Eenhoorn Gekleurd

Foam Vliegtuig Eenhoorn Gekleurd

781 op voorraad
Base Toys
BG45299
€ 0,39

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Gekleurde Windmolen - Vliegend Plezier als Nooit Tevoren!

Ontdek het avontuur met ons speelse gekleurde foam vliegtuigje in de vorm van een vogel! Monteer dit leuke vliegtuigje eenvoudig in elkaar en gooi het hoog de lucht in om te zien hoe het elegant en moeiteloos door de lucht vliegt als een echte vogel. Het is het perfecte uitdeelcadeautje voor kinderfeestjes, een spannende verrassing in kinderopvang, BSO of als attentie in restaurants met een kindermenu.

Met ons foam vliegtuigje kunnen kinderen hun dromen om als een vogel te vliegen werkelijkheid maken. Het lichte en stevige foam materiaal zorgt ervoor dat het vliegtuigje soepel door de lucht glijdt, terwijl de vogelvormige details hun verbeelding prikkelen.

Of het nu een kinderfeestje, een schoolactiviteit of een restaurantbezoek is, ons foam vliegtuigje zorgt voor een speelse en opwindende sfeer. Kinderen zullen staan te popelen om het vliegtuigje in elkaar te zetten en te zien hoe het vrolijk door de lucht zweeft.

Ons foam vliegtuigje biedt niet alleen plezier voor evenementen, maar ook eindeloos speelplezier thuis en bij vriendjes. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten terwijl ze het vliegtuigje steeds opnieuw lanceren en nieuwe vliegavonturen beleven.

We vinden veiligheid erg belangrijk. Ons foam vliegtuigje is ontworpen met kindvriendelijke materialen en voldoet aan alle veiligheidsnormen, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken terwijl hun kinderen genieten van het vliegende plezier.

Laat je kinderen hun vliegavonturen beleven met ons gekleurde foam vliegtuigje in de vorm van een vogel. Of het nu als uitdeelcadeau is, voor een feestje, kinderopvang of gewoon voor thuis, dit vliegtuigje brengt gegarandeerd vliegende vrolijkheid. Bestel nu en geef je kinderen een spannend en vermakelijk cadeau dat hen zal betoveren!

Prijs per stuk en de verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: 17 x 20cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
17 x 20cm
Materiaal
Foam
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
3588270045299
781 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst