Trapveer Metallic
Trapveer Metallic
Trapveer Metallic

Trapveer Metallic

Niet op voorraad
7895317
€ 2,25


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de magie van de Metallic Trapveer, het betoverende speelgoed dat van bovenaan de trap naar beneden rolt en jong en oud verwondert met zijn fascinerende bewegingen! Met slechts een klein tikje komt deze unieke trapveer in actie en begint zijn avontuurlijke afdaling. Deze speelgoedklassieker is ongeveer 15 centimeter lang en zorgt voor urenlang speelplezier en verwondering.

De Metallic Trapveer is een tijdloos stuk speelgoed dat jonge ontdekkers aanspreekt en hun nieuwsgierigheid prikkelt. Kinderen zullen gefascineerd zijn door de elegante manier waarop de trapveer naar beneden rolt en zichzelf keer op keer opnieuw uitvindt. De glanzende metallic afwerking geeft deze trapveer een extra vleugje magie en maakt hem tot een opvallend stuk speelgoed.

Dit is niet zomaar een gewone trapveer; het is een speelgoedklassieker die de tand des tijds heeft doorstaan en nog steeds even geliefd is als vroeger. De Metallic Trapveer is leuk voor jong en oud, van peuters tot volwassenen, en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Laat je verwonderen door de onvoorspelbare bewegingen en de eindeloze mogelijkheden van deze betoverende trapveer.

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, een leuk hebbedingetje voor jezelf, of gewoon een stuk speelgoed dat generaties lang meegaat, de Metallic Trapveer is de perfecte keuze. Hij is klein genoeg om in je tas of zak te stoppen en overal mee naartoe te nemen, zodat je altijd klaar bent voor een betoverende speelervaring.

Kies voor kwaliteit en verwondering met de Metallic Trapveer - het betoverende speelgoed dat jong en oud zal verbazen. Bestel vandaag nog en beleef urenlang speelplezier met deze klassieke trapveer die nooit uit de mode raakt!

Afmetingen: lengte 15 cm, verpakking: 15 x 5 x 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 15 cm, verpakking: 15 x 5 x 5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
3800966023856

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst