• -10%
  • Pakket
Tapbal Eenhoorn 12cm 48st.
Tapbal Eenhoorn 12cm 48st.
Tapbal Eenhoorn 12cm 48st.

Tapbal Eenhoorn 12cm 48st.

Niet op voorraad
LG-Imports
LG5103-48
€ 19,76 € 21,95 -10%

Dit pakket bevat


Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontwikkel je oog-handcoördinatie en beleef plezier met deze schattige Tapbal Eenhoorn! Met een lengte van 12 cm is dit behendigheidsspel perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Hou het balletje zo lang mogelijk in de lucht door het te tikken met het bijgeleverde batje.

Het Tapbal Eenhoorn-spel is eenvoudig te spelen en ideaal om te oefenen. Test je vaardigheden door het balletje zo vaak mogelijk te tikken en daag je vrienden uit voor een spannend wedstrijdje. Verbeter je eigen high score en geniet van het gevoel van voldoening telkens wanneer je het balletje hoog houdt.

Elke Tapbal Eenhoorn is voorzien van een elastieken koord waarmee het balletje stevig aan het batje vastzit. Dit zorgt voor urenlang speelplezier zonder dat het balletje verloren raakt.

Deze grote bundel van 48 Tapballen Eenhoorns is perfect voor feestjes, evenementen, grabbeltonnen, traktaties of gewoon om uit te delen aan vrienden en familie. Laat iedereen meedoen aan het speelplezier en geniet van de vrolijke eenhoornontwerpen.

Bestel vandaag nog deze bundel van 48 Tapballen Eenhoorns en ontdek hoeveel plezier en uitdaging dit behendigheidsspel kan bieden. Train je oog-handcoördinatie en beleef geweldige momenten met dit betoverende eenhoornspel.

Doe een wedstrijdje met je vriendjes of verbeter je eigen high score. Het stuiterballetje zit vast aan het batje met een elastieken koord.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema Eenhoorn, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Afmeting: 12,3 x 5,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
12,3 x 5,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247151032

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst