Stuiter ei, 4st
Stuiter ei, 4st

Stuiter ei, 4st

Niet op voorraad
7210361
€ 4,99


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek eindeloos stuiterplezier met het Stuiter ei! Dit speelse en veelzijdige speelgoed zorgt voor urenlang vermaak en creativiteit. Of je nu buiten in de tuin wilt stuiteren of een speelgoedkeukenavontuur wilt beleven, deze 4 stevige kunststoffen eieren bieden talloze mogelijkheden voor fantasierijk spelen.

Laat je kinderen de energie loslaten terwijl ze met het Stuiter ei in de rondte stuiteren. De eieren zijn speciaal ontworpen om keer op keer te stuiteren, waardoor ze een geweldige bron van actief plezier zijn. Kinderen kunnen hun motorische vaardigheden verbeteren terwijl ze de eieren vangen en weer laten stuiteren.

Maar het avontuur stopt niet daar! Breng de 4 stuitereieren naar de speelgoedkeuken en laat de creativiteit de vrije loop. Wat zullen ze vandaag maken? Een smakelijk gebakken ei of een perfect gekookt exemplaar? Met de stevige constructie kunnen kinderen hun kookkunsten oefenen zonder zich zorgen te maken over echte eieren.

De 4 stuitereieren zijn niet alleen ideaal voor individueel speelplezier, maar ook geweldig voor interactief spelen met vriendjes en familie. Stimuleer de sociale interactie en creativiteit terwijl kinderen samen plezier beleven aan het stuiteren en spelen met deze eieren.

Het Stuiter ei is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of zomaar als verrassing. Het zal zeker een hit zijn op elk kinderfeestje!

Dus waar wacht je nog op? Haal het Stuiter ei vandaag nog in huis en laat je kinderen genieten van eindeloos speelplezier. Of ze nu stuiteren in de tuin, hun kookkunsten oefenen in de speelgoedkeuken of samen spelen met vriendjes, de 4 stuitereieren zorgen voor gegarandeerd plezier en avontuur!

Afmeting: diameter 4 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 4 x 6 cm
Materiaal
Kunststof
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718012041318

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst