• -10%
Stressbal Wereldbol
Stressbal Wereldbol
Stressbal Wereldbol

Stressbal Wereldbol

33 op voorraad
LG-Imports
LG4876
€ 1,76 € 1,95 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat stress wegsmelten met deze leuke stressbal in de vorm van een wereldbol! Of je nu aan het werk bent, studeert of gewoon behoefte hebt aan ontspanning, deze stressbal is perfect om de spanning te verminderen en je gedachten te verzetten.

De stressbal heeft niet alleen een uniek en opvallend design, maar is ook nog eens erg praktisch. Hij is gemaakt van zacht materiaal dat prettig aanvoelt wanneer je erin knijpt. Dit helpt je om stress en spanning los te laten en je weer helemaal te ontspannen. Het compacte formaat van de bal, met een diameter van 7,6 cm, maakt hem perfect om overal mee naartoe te nemen. Je kunt hem gemakkelijk in je tas, broekzak of bureaulade stoppen, zodat je altijd een stressverlichter bij de hand hebt.

Deze stressbal is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Hij is een ideaal uitdeelcadeautje op kinderfeestjes of partijtjes. Kinderen vinden het geweldig om met deze stressbal te spelen en te ervaren hoe de spanning uit hun lichaam verdwijnt. Bovendien is de stressbal voorzien van een leuke wereldkaart opdruk, waardoor kinderen ook nog eens iets kunnen leren terwijl ze ermee spelen.

Een ander bijzonder kenmerk van deze stressbal is dat hij ook geschikt is voor in het water. Dus als je graag ontspant in het zwembad, het strand of zelfs in bad, dan kun je deze stressbal gewoon meenemen en erin knijpen terwijl je geniet van het water.

Kies voor ontspanning en plezier met deze leuke stressbal in de vorm van een wereldbol. Bestel er vandaag nog een en ervaar zelf hoe heerlijk het is om de stress weg te knijpen!

Let op: Prijs per stuk.

Afmetingen: diameter 7,6cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 7,6cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247048769
33 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst