Springkikker Kleur
Springkikker Kleur

Springkikker Kleur

Niet op voorraad
Base Toys
BK1858H
€ 0,50

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Kikkers
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en spannende manier om kinderen te vermaken? Dan is deze springkikker de perfecte keuze! Met zijn levendige kleuren en speelse ontwerp, zal deze springkikker zeker de aandacht trekken van jonge kinderen.

Deze springkikker is een eenvoudig maar leuk speeltje. Wanneer je op de kikker drukt en dan snel loslaat, springt de kikker omhoog! Dit zal kinderen zeker verrassen en vermaken, en kan zelfs helpen bij het bevorderen van hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie.

De springkikker is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er voor elk kind wel een favoriete kleur tussen zit. Het is een geweldige manier om kinderen actief te houden en hen te stimuleren om meer te bewegen. Het kan zelfs een leuk spel zijn om met vrienden of familie te spelen, waarbij iedereen probeert om de kikker zo hoog mogelijk te laten springen.

De springkikker is ook nog eens duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor hij lang meegaat en keer op keer opnieuw gebruikt kan worden. Het is een geweldige investering voor ouders, opvoeders of iedereen die op zoek is naar een leuk en interactief speeltje voor kinderen.

Al met al is deze springkikker een leuke en spannende manier om kinderen te vermaken en te laten bewegen. Het is een eenvoudig en betaalbaar speeltje dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw springkikker in diverse kleuren en geniet van urenlang speelplezier!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd, prijs per stuk.
Afmeting: 8 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
8 x 6 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987489662

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst