Medaille Goud
Medaille Goud

Medaille Goud

66 op voorraad
Base Toys
BK1858D
€ 0,50

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een bijzondere manier om een overwinning te vieren of iemand te feliciteren? Kijk dan niet verder dan deze prachtige goudkleurige medailles! Of je nu een prijsuitreiking organiseert, een sportevenement bijwoont, of gewoon iets speciaals wilt doen voor je vrienden of vriendinnen, deze medailles zijn de perfecte manier om het moment extra bijzonder te maken.

Deze goudkleurige medailles zijn voorzien van een rood, wit en blauw koord, wat een extra vleugje kleur en stijl toevoegt. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een klassiek ontwerp dat eruitziet alsof ze zijn uitgereikt op de Olympische Spelen. Met deze medailles voelen de winnaars zich echt speciaal en krijgen ze de erkenning die ze verdienen.

De medailles zijn niet alleen geschikt voor sportevenementen, maar kunnen ook worden gebruikt voor andere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeestje, een quizavond, of als een uniek cadeau voor je vrienden of familie. Ze zijn een prachtige herinnering aan een bijzondere gelegenheid en zullen zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze goudkleurige medailles en maak van jouw evenement een echt succes! Of het nu gaat om het uitreiken van prijzen, het vieren van een prestatie of het delen van een bijzonder moment met vrienden en familie, deze medailles zullen zeker een onvergetelijke indruk achterlaten.

Prijs per stuk.
Afmeting: diameter 3,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3.5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987489662
66 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst