• -10%
Sleutelhanger Zeedieren
Sleutelhanger Zeedieren

Sleutelhanger Zeedieren

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9748
€ 0,44 € 0,49 -10%


  • Bekijk meer van Zeedieren thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en unieke sleutelhanger om je sleutels aan te hangen? Dan is deze sleutelhanger met zeedieren precies wat je zoekt! Met afbeeldingen van dolfijnen, zeepaarden, haaien en andere zeedieren, is er altijd een zeedier dat bij jou past.

Deze sleutelhanger is voorzien van een gedetailleerde afbeelding van het zeedier, waardoor het er levensecht uitziet. Het is een leuke manier om je sleutels te personaliseren en te laten zien wie je bent. Bovendien is het een geweldige manier om je liefde voor zeedieren te tonen.

De sleutelhanger heeft een compact formaat en is dus ideaal om mee te nemen. Je kunt het aan je sleutelbos hangen, aan je tas of zelfs als decoratie gebruiken. Het is een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie die ook van zeedieren houden. Het is ook een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een klein aandenken om mee te nemen op reis.

De sleutelhanger is betaalbaar en van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Het is een geweldige manier om je sleutels te beschermen en te voorkomen dat je ze kwijtraakt.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en unieke sleutelhanger met zeedieren, dan is deze sleutelhanger perfect voor jou. Bestel het vandaag nog en voeg een persoonlijk tintje toe aan je sleutels en tassen!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Prijs per stuk en verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: lengte tussen 6-7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte tussen 6-7cm
Materiaal
Silicone
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Zeedieren
EAN code:
5413247097484

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst