• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Voetbal Gekleurd Soft...
Sleutelhanger Voetbal Gekleurd Soft...
Sleutelhanger Voetbal Gekleurd Soft 48st.

Sleutelhanger Voetbal Gekleurd Soft 48st.

13 op voorraad
LG-Imports
LG7762-48
€ 30,56 € 33,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een grote voetbalfan en wil je jouw sleutels een sportieve twist geven? Dan zijn deze kleurrijke voetbal sleutelhangers precies wat je zoekt! Met deze grote bundel van 48 stuks kun je niet alleen je eigen sleutels personaliseren, maar ook die van je vrienden, familieleden, teamgenoten of medevoetbalfans.

Elke sleutelhanger is ontworpen in de vorm van een voetbal en gemaakt van zacht materiaal, waardoor ze niet alleen opvallend en leuk zijn, maar ook comfortabel in je hand liggen. De felle kleuren zorgen ervoor dat je sleutels direct herkenbaar zijn, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar welke sleutels van jou zijn.

Deze sleutelhangers zijn een musthave accessoire voor elke voetballiefhebber. Of je nu zelf op het veld staat, fanatiek supporter bent of gewoon een passie hebt voor de sport, deze voetbal sleutelhangers laten zien waar jouw hart ligt.

Met een grote bundel van 48 stuks heb je voldoende sleutelhangers om uit te delen aan je vrienden, teamleden of zelfs als leuke toevoeging aan een voetbalfeestje. Je kunt ze ook gebruiken als kleine geschenken, weggevertjes of prijzen bij voetbalwedstrijden, toernooien of evenementen.

Laat je voetbaltrots zien en maak je sleutels herkenbaar met deze kleurrijke voetbal sleutelhangers. Bestel vandaag nog deze bundel van 48 stuks en toon je liefde voor de sport, waar je ook gaat!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een eenhoorn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Deze sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor een voetbalclub.

Meer producten met als thema Voetbal vind u hier.

De verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmeting: diameter 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 4 cm
Materiaal
Foam
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247177629
13 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst