Sleutelhanger Hippie Ster
Sleutelhanger Hippie Ster

Sleutelhanger Hippie Ster

10 op voorraad
Base Toys
BT2658
€ 0,49

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een unieke en kleurrijke sleutelhanger die de spirit van de hippiecultuur uitstraalt? Dan is onze Sleutelhanger Hippie Ster precies wat je zoekt! Deze vrolijke en betoverende sleutelhanger combineert het tijdloze symbool van de ster met de kleurrijke en positieve vibes van de hippiebeweging.

De Sleutelhanger Hippie Ster is geïnspireerd op de vrijheid en het optimisme van de jaren '60 en '70. Het ontwerp weerspiegelt de spirit van liefde, vrede en eenheid die zo kenmerkend is voor de hippiecultuur. Met zijn levendige kleuren en psychedelische patronen brengt deze sleutelhanger een stukje van de flower power in je dagelijks leven.

De ster op de sleutelhanger is zorgvuldig vormgegeven en straalt een retro en bohemien sfeer uit. De levendige kleuren en gedetailleerde afwerking maken deze sleutelhanger een ware eyecatcher. Hij is gemaakt van duurzame materialen, zodat je er lang plezier van zult hebben.

Naast zijn decoratieve waarde is de Sleutelhanger Hippie Ster ook praktisch. Je kunt je sleutels gemakkelijk vinden in je tas of zak en met deze sleutelhanger voeg je een persoonlijk tintje toe aan je dagelijkse routine.

Of je nu een hippie in hart en ziel bent of gewoon houdt van de kleurrijke en positieve vibes die het hippiedom vertegenwoordigt, de Sleutelhanger Hippie Ster is een must-have accessoire. Hij straalt positiviteit uit en herinnert je eraan om te genieten van het leven en de wereld om je heen.

Bestel vandaag nog je Sleutelhanger Hippie Ster en voeg een vleugje hippie-energie toe aan je sleutelbos. Laat deze betoverende sleutelhanger je dagelijkse metgezel zijn en geniet van de vreugde en positiviteit die hij met zich meebrengt. Spread the love and peace with our Sleutelhanger Hippie Ster!

Afmetingen: lengte inclusief hanger 9,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 9,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8740236587488
10 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst