Sleutelhanger Bouwvoertuigen Shovel
Sleutelhanger Bouwvoertuigen Shovel

Sleutelhanger Bouwvoertuigen Shovel

103 op voorraad
Base Toys
BT2701
€ 0,49

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je gepassioneerd door bouwvoertuigen en wil je deze passie graag bij je dragen? Dan is de sleutelhanger bouwvoertuigen shovel de perfecte accessoire voor jou! Met zijn gedetailleerde ontwerp en handige functionaliteit is deze sleutelhanger niet alleen een stijlvol item, maar ook een handig hulpmiddel om je sleutels georganiseerd te houden.

De sleutelhanger bouwvoertuigen shovel is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Het ontwerp van de shovel maakt deze sleutelhanger een ware blikvanger aan je sleutelbos. Of je nu een bouwprofessional bent, een liefhebber van bouwvoertuigen of gewoon iemand die op zoek is naar een uniek cadeau, deze sleutelhanger zal zeker in de smaak vallen.

Naast zijn esthetische waarde biedt de sleutelhanger bouwvoertuigen shovel ook praktisch gebruiksgemak. Je kunt eenvoudig je sleutels aan de shovel bevestigen, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn en niet zoekraken. Daarnaast is de sleutelhanger ook ideaal om aan je tas, rugzak of ritssluiting te hangen, zodat je altijd een persoonlijk tintje aan je accessoires kunt toevoegen.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een vriend, familielid of collega, de sleutelhanger bouwvoertuigen shovel is een geweldige keuze. Het is een betaalbaar en toch uniek geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden. Met zijn stoere uitstraling en praktisch nut is deze sleutelhanger geschikt voor allerlei gelegenheden, van verjaardagen tot jubilea.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je sleutelhanger bouwvoertuigen shovel en laat je passie voor bouwvoertuigen zien waar je ook gaat. Met deze sleutelhanger ben je altijd klaar om op avontuur te gaan, terwijl je je sleutels georganiseerd en stijlvol houdt.

Afmetingen: lengte inclusief hanger 8cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 8cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8740236587914
103 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst