• Alleen online
Plakhandje Gekleurd
Plakhandje Gekleurd

Plakhandje Gekleurd

2111 op voorraad
Rasehorn
RH95699
€ 0,35

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en verrassende manier om je vrienden en familie te laten schrikken? Dan is dit glibberige plakhandje precies wat je nodig hebt! Met dit grappige speeltje kun je iedereen voor de gek houden en een lach op hun gezicht toveren.

Het plakhandje is ontworpen om door de lucht te vliegen en vervolgens ergens aan vast te blijven kleven. Dit kan een raam, een stoel, een muur of zelfs de voordeur zijn! Het handje ziet er realistisch uit en voelt glibberig en nat aan, wat het effect alleen maar versterkt.

Het beste van alles is dat het plakhandje gemakkelijk te gebruiken is. Houd het handvat stevig vast en gooi het handje door de lucht. Het zal vanzelf blijven plakken aan een oppervlak. Het handje is ook gemakkelijk te verwijderen en laat geen sporen achter.

Dit plakhandje is een geweldige manier om wat plezier en luchtigheid toe te voegen aan elke gelegenheid. Of je nu een feestje hebt, een evenement organiseert of gewoon wilt lachen met vrienden en familie, dit plakhandje zal zeker voor een glimlach zorgen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog dit glibberige plakhandje en laat iedereen schrikken met deze leuke en grappige gadget!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. De plakhand wordt geleverd in een plastic zakje. Prijs per stuk, verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting: circa 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
circa 4cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4029069956994
2111 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst