Plakkikker Sling
Plakkikker Sling

Plakkikker Sling

156 op voorraad
Base Toys
BG10358
€ 0,35

  • Bekijk meer van Kikkers
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en grappige manier om je vrienden of familie te laten schrikken? Dan is deze plakkerige kikker echt iets voor jou! Met deze kikker kun je iedereen laten schrikken door hem plotseling te laten verschijnen op een raam, deur, stoel of zelfs aan iemands kleding.

Hoe werkt het? Houd de ene kant van de kikker stevig vast terwijl je de kikker uitrekt. Laat vervolgens los en de kikker zal door de lucht vliegen en zich vastklampen aan een oppervlak met zijn plakkerige poten. Het is een hilarisch en onverwacht gezicht dat gegarandeerd voor lachende gezichten zal zorgen.

De plakkerige kikker is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat herbruikbaar en duurzaam is. Het is niet alleen leuk om te gebruiken als speelgoed, maar ook als decoratie of als hulpmiddel om objecten vast te houden die moeilijk te bereiken zijn. Bovendien is deze kikker gemakkelijk schoon te maken met water en zeep, zodat hij steeds opnieuw gebruikt kan worden.

Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een kinderfeestje of gewoon op zoek bent naar een grappige manier om je vrienden te verrassen, deze plakkerige kikker is altijd een goed idee. Bestel hem vandaag nog en laat de schrikreacties maar komen!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. De kikker wordt geleverd in een plastic zakje.

Let op: Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd. Prijs per stuk.

Afmetingen: 7.5 x 2 x 0.2cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7.5 x 2 x 0.2cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
3588270010358
156 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst