• -10%
Bordkrijt 12 Stuks
Bordkrijt 12 Stuks
Bordkrijt 12 Stuks

Bordkrijt 12 Stuks

66 op voorraad
LG-Imports
LG6373
€ 0,40 € 0,45 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze set van gekleurde bordkrijtjes kan je eindeloos tekenen en je creativiteit de vrije loop laten! De set bevat 12 verschillende kleuren, waaronder blauw, roze, geel en groen, waardoor je de mooiste tekeningen kan maken. De krijtjes zijn geschikt voor gebruik op krijtborden, glas en andere gladde oppervlakken.

Of je nu een professionele kunstenaar bent of gewoon graag tekent, deze bordkrijtjes zijn perfect voor jou. Je kan er prachtige tekeningen mee maken voor thuis of op school. De krijtjes zijn ook ideaal om een menu of boodschappenlijstje op te schrijven. Ze zijn makkelijk uit te vegen en te corrigeren, waardoor je altijd een schone lei hebt om op te tekenen.

De krijtjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn niet schadelijk voor de gezondheid. Ze zijn niet giftig en bevatten geen schadelijke stoffen, waardoor ze veilig zijn voor kinderen. Met deze krijtjes kan je kinderen laten genieten van creatief bezig zijn zonder je zorgen te maken over hun gezondheid.

Kortom, deze gekleurde bordkrijtjes zijn de ideale keuze voor iedereen die graag tekent. Ze zijn kleurrijk, veilig en makkelijk te gebruiken, waardoor je er urenlang plezier mee kan beleven. Bestel ze vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop!

Leuk als uitdeelcadeautje bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te krijten.

Afmetingen krijt: 7,5 x 0,8 cm
Inhoud: 12 Bordkrijtjes

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
krijt 7,5 x 0,8 cm
Materiaal
Krijt
Kleur
Multi
EAN code:
5413247063731
66 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst