• -10%
  • Pakket
Gummetjes Fastfood, 4st. - 12 zakjes
Gummetjes Fastfood, 4st. - 12 zakjes

Gummetjes Fastfood, 4st. - 12 zakjes

11 op voorraad
LG-Imports
LG6101-12
€ 8,95 € 9,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef een leuke en speelse twist aan je schoolwerk of creatieve projecten met deze set van 4 gummetjes in de vorm van heerlijk eten! De set bevat gummetjes in de vorm van een frietje, hamburger, hotdog en een drinkbeker. Met deze unieke gummetjes wordt gummen een feestje!

Deze bundel van 12 stuks zorgt ervoor dat je genoeg gummetjes hebt om te delen met je vrienden, klasgenoten of collega's. Iedereen zal dol zijn op deze schattige gummetjes die eruit zien als heerlijke snacks. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg decoratief.

De gummetjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht is en soepel gumt. Ze laten geen vlekken achter en zijn geschikt voor potloodlijnen van verschillende hardheden. Met deze gummetjes kun je foutjes snel en gemakkelijk corrigeren, terwijl je tegelijkertijd geniet van de grappige en aantrekkelijke vormen.

De set van 4 gummetjes is ideaal voor gebruik op school, thuis, op kantoor of zelfs als cadeautje voor kinderen. Ze zijn compact en draagbaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen in je etui, tas of broekzak. Zo heb je altijd een leuke en handige gum bij de hand.

Voeg wat vrolijkheid en originaliteit toe aan je gumcollectie met deze set van 4 gummetjes in de vorm van een frietje, hamburger, hotdog en een drinkbeker. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk om te zien. Bestel vandaag nog deze bundel van 12 stuks en maak gummen een leuke en smakelijke ervaring!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Afmeting artikel: 3 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
3 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247161017
11 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst