• -10%
Gummetjes Fastfood, 4st.
Gummetjes Fastfood, 4st.

Gummetjes Fastfood, 4st.

132 op voorraad
LG-Imports
LG6101
€ 0,80 € 0,89 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar leuke en unieke gummetjes om je potloodfoutjes weg te vagen? Dan is onze set van 4 gummetjes in de vorm van een frietje, hamburger, hotdog en een drinkbeker precies wat je nodig hebt! Deze schattige en grappige gummetjes maken van gummen een leuke en smakelijke ervaring.

De set bestaat uit vier verschillende gummetjes die eruit zien als populaire fastfood-items: een frietje, een hamburger, een hotdog en een drinkbeker. Elk gummetje is gedetailleerd vormgegeven en ziet eruit als een heerlijke lekkernij. Met deze gummetjes wordt gummen een feestje en voeg je een speels tintje toe aan je schoolwerk of tekeningen.

De gummetjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en soepel is, waardoor je ze moeiteloos over het papier kunt bewegen. Ze hebben de perfecte grootte om comfortabel in je hand te liggen en zijn effectief in het verwijderen van potloodmarkeringen zonder vlekken of strepen achter te laten.

Deze set van 4 gummetjes is niet alleen ideaal voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag een vleugje humor en creativiteit aan hun dagelijkse leven toevoegen. Ze zijn perfect om cadeau te doen aan vrienden, familie of collega's, en kunnen ook worden gebruikt als leuke prijsjes of weggevertjes op feestjes en evenementen.

Maak van gummen een leuke en smakelijke ervaring met onze set van 4 gummetjes in de vorm van een frietje, hamburger, hotdog en een drinkbeker. Bestel ze vandaag nog en voeg een speels en creatief element toe aan je stationery collectie!

Met deze gekleurde gum zorg jij ervoor dat alle ogen op jou gericht zijn tijdens jouw eerste schooldag.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Prijs per vier, verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting artikel: 3 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
3 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247061010
132 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst