Ztringz Regenboog Touw
Ztringz Regenboog Touw
Ztringz Regenboog Touw

Ztringz Regenboog Touw

500 op voorraad
4680013
€ 3,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer kleurrijke meesterwerken met het Ztringz Regenboog Touw! Dit elastische touw is niet zomaar een touw; het is een bron van onbeperkte creatieve mogelijkheden en eindeloos speelplezier.

Met het Ztringz Regenboog Touw kun je een breed scala aan figuren en vormen maken door simpelweg te trekken, draaien en knopen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je prachtige regenboogpatronen, geometrische vormen en zelfs dierfiguren creëert. Het touw is voorzien van levendige en vrolijke kleuren, wat het nog leuker maakt om te spelen.

Dit touw is niet alleen een geweldig speelgoed voor kinderen, maar ook een uitstekende manier om de fijne motoriek en creativiteit te bevorderen. Kinderen kunnen er zelfstandig mee spelen of samen met vrienden en familie hun creaties delen.

Het Ztringz Regenboog Touw is een draagbaar en compact speelgoed dat je overal mee naartoe kunt nemen. Of het nu thuis, op school, in het park of tijdens lange autoritten is, dit touw zorgt voor vermakelijkheid en stimuleert de verbeelding.

Kortom, investeer in het Ztringz Regenboog Touw en laat de creativiteit bloeien terwijl je geniet van eindeloos plezier. Het is het perfecte cadeau voor kinderen van alle leeftijden en een geweldige manier om de kunst van het knopen en vormen te ontdekken.

Afmeting verpakking: 20 x 20 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
20 x 20 x 2 cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711808321175
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst