Magische Regenboogslang 2st.
Magische Regenboogslang 2st.
Magische Regenboogslang 2st.

Magische Regenboogslang 2st.

500 op voorraad
3110753
€ 3,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de betoverende wereld van de Magische Regenboogslang, een creatief speelgoed dat de verbeelding van jonge geesten stimuleert! Met deze set van 2 kleurrijke slangen kunnen kinderen vanaf 3 jaar hun eigen magische avonturen beleven. De unieke eigenschap van deze regenboogslangen is dat de onderdelen 360 graden kunnen worden gedraaid, waardoor ze eindeloze mogelijkheden bieden voor het creëren van diverse geometrische figuren.

Kinderen zullen genieten van het combineren en verbinden van de kleurrijke onderdelen om zo fascinerende vormen te creëren. Of het nu gaat om een slang die zich kronkelt als een regenboog, een cirkel die transformeert in een ster, of een complexe geometrische structuur – de mogelijkheden zijn grenzeloos! Deze activiteit bevordert niet alleen de fijne motoriek, maar ook het ruimtelijk inzicht en de creatieve expressie van kinderen.

De Magische Regenboogslang is vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam materiaal dat veilig is voor jonge kinderen. De kleurrijke elementen zijn aantrekkelijk en nodigen uit tot spelenderwijs leren. Laat de verbeelding van uw kind de vrije loop en ontdek samen de magie van vormen en kleuren met deze unieke en educatieve speelgoedset. Bestel vandaag nog en geef uw kind de sleutel tot een wereld van eindeloos plezier en ontdekking!

Afmeting verpakking: 22 x 15 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking: 22 x 15 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8713219488027
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst