• -10%
Kauwgomballen Automaat 10,5 Cm Geel
Kauwgomballen Automaat 10,5 Cm Geel

Kauwgomballen Automaat 10,5 Cm Geel

27 op voorraad
LG-Imports
LG9527A
€ 2,03 € 2,25 -10%

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je jouw lekkernijen op een leuke en handige manier bewaren? Dan is onze gele kauwgomballen automaat de perfecte keuze! Met een simpele draai aan de knop laat deze automaat het snoep direct in je hand vallen. Het is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens supermooi uit.

Deze gele kauwgomballen automaat is ideaal voor het bewaren van diverse lekkernijen. Of je nu kauwgomballen, snoepjes of andere kleine traktaties hebt, deze automaat biedt een handige oplossing om ze georganiseerd en binnen handbereik te houden. Het draaimechanisme zorgt ervoor dat je met gemak het gewenste snoep kunt verkrijgen, waardoor het een leuke en interactieve ervaring is.

Het bijvullen van de automaat is eenvoudig en snel. Je kunt jouw favoriete snoepjes erin plaatsen, zodat je altijd genoeg voorraad hebt. De gele kleur geeft de automaat een vrolijke uitstraling en trekt de aandacht, waardoor het een leuke toevoeging is aan elke ruimte. Het is niet alleen handig en functioneel, maar ook een decoratief element dat een vrolijke sfeer creëert.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en praktische manier om jouw lekkernijen te bewaren, dan is onze gele kauwgomballen automaat de ideale oplossing. Bestel vandaag nog en geniet van de gemakkelijke toegang tot jouw favoriete snoepjes, terwijl je ook een stijlvolle en kleurrijke toevoeging aan jouw ruimte krijgt.

Afmetingen: 10,5 x 6 x 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10,5 x 6 x 7cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247095275
27 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst