• -10%
  • Pakket
Balspelletje Met Touw 14 X 8 Cm 4 Stuks
Balspelletje Met Touw 14 X 8 Cm 4 Stuks

Balspelletje Met Touw 14 X 8 Cm 4 Stuks

115 op voorraad
LG-Imports
LG4462-4
€ 1,52 € 1,69 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geniet van het heerlijke buitenweer met onze opwindende bundel van 4 balspelletjes! Deze spelletjes zijn perfect om buiten te spelen, samen met vrienden en familie, en bieden een wereld vol plezier en uitdaging. Met een batje met gaatjes en een balletje aan een touwtje kunnen spelers hun behendigheid en creativiteit laten zien terwijl ze trucjes uitproberen en punten scoren.

De veelzijdigheid van dit balspelletje zorgt voor urenlang vermaak. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu probeert het balletje zo lang mogelijk in de lucht te houden, verschillende slagen en trucjes uitvoert, of gewoon samen met vrienden een competitief spel speelt. Daag elkaar uit en ontdek wie de meeste punten kan verzamelen!

Niet alleen is dit balspelletje leuk en vermakelijk, het heeft ook voordelen voor de ontwikkeling van spelers. Door de hand-oog coördinatie en motorische vaardigheden te stimuleren, helpt het spel kinderen en volwassenen hun behendigheid te verbeteren. Daarnaast bevordert het gezamenlijke buitenspel sociale interactie, teamwerk en vriendschappen.

De set van 4 balspelletjes wordt geleverd in verschillende kleuren, wat een element van verrassing en variatie toevoegt aan het spel. Zo kunnen spelers afwisselen en uitdagingen blijven zoeken. Het spelletje is niet alleen geschikt voor spontaan buitenplezier, maar ook als uitdeelcadeautje, voor kinderfeestjes, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant met kindermenu.

Dit balspelletje met batje en balletje aan een touwtje is een geweldige manier om buiten te spelen en plezier te hebben, terwijl je tegelijkertijd je behendigheid en interactieve vaardigheden verbetert. Bestel deze bundel van 4 stuks vandaag nog en ontdek het plezier en de spanning van dit spelletje voor jong en oud!

Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: diameter speelbord 8 cm Lengte: 14 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
diameter speelbord 8 cm Lengte: 14 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8740236588652
115 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst