Uitdeelcadeautjes Prinses

Ga jij een Prinsessenfeest houden? Bij  Speelgoedfamilie kan je kiezen uit verschillende uitdeelcadeautjes in dit thema.
In de categorie Kinderfeestjes hebben we meteen ook alle feestartikelen die je nodig hebt voor het Prinsessenfeest  toegevoegd.
We hebben in ons uitgebreide assortiment bekers, borden, vlaggenlijnen, kaarsjes enz, enz. Jouw feestje wordt een knalfeestje!

Uitdeelcadeautjes zijn een leuke manier om het prinsessen kinderfeestje van uw dochter nog specialer te maken. Met de prinses als thema bij bijvoorbeeld de klaparmband, sleutelhanger en stempels, kunt u de perfecte cadeautjes vinden om uit te delen aan al haar vriendinnen.
De prinses met klaparmband is een leuk cadeautje voor alle meisjes die van prinsessen houden. Deze armband heeft een mooie afbeelding van een prinses en kan gemakkelijk om het polsje geklemd worden. Zo hebben alle meisjes tijdens het feestje een mooie aandenken aan deze bijzondere dag.
Een sleutelhanger met een afbeelding van een prinses is ook een leuk cadeautje om uit te delen. Zo kunnen de meisjes hun sleutels gemakkelijk vinden en hebben ze altijd een mooi aandenken aan het feestje bij zich.
Met de stempels van een prinses kunnen de meisjes hun eigen prinsessenverhalen maken. Ze kunnen de stempels gebruiken om mooie afbeeldingen te maken of om hun verhalen te illustreren. Zo kunnen ze na het feestje nog lang blijven spelen met deze leuke cadeautjes.
Als u op zoek bent naar leuke uitdeelcadeautjes voor een prinsessen kinderfeestje dan vind u die in deze uitgebreide categorie. Zo kunt u ervoor zorgen dat het feestje nog langer wordt herinnerd door alle meisjes die erbij waren

Filteren op

Leeftijd
Kleur
Materiaal
Thema
Karakter
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
Tollen, Jojo’s en Spinners

Tolletje Prinses

LG-Imports
LG4286
€ 0,23 € 0,25
Linialen en Sjablonen

Liniaal Prinses

LG-Imports
LG6574
€ 0,32 € 0,35
1-36 van 56 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst