• -10%
Badeend Boerderijdieren
Badeend Boerderijdieren
Badeend Boerderijdieren
Badeend Boerderijdieren

Badeend Boerderijdieren

145 op voorraad
LG-Imports
LG9716
€ 1,13 € 1,25 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke toevoeging aan je badritueel? Neem dan deze schattige badeend in een thema van boerderijdieren mee in bad! Deze badeend is verkrijgbaar in vier verschillende varianten en wordt willekeurig geleverd. Met zijn vrolijke uitstraling en charmante design zal deze badeend ongetwijfeld een glimlach op je gezicht toveren.

Onze boerderijdieren badeendjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen in bad, maar zijn ook zeer geschikt als decoratie in de badkamer. De badeendjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn zeer duurzaam. De vrolijke kleuren en leuke details maken deze badeendjes tot een echte eye-catcher in je badkamer.

Bovendien zijn onze boerderijdieren badeendjes zeer betaalbaar en worden ze per stuk verkocht. Hierdoor kun je gemakkelijk meerdere badeendjes bestellen en zelfs een kleine collectie aanleggen. Zo wordt badderen niet alleen leuk, maar ook nog eens extra gezellig!

Kortom, ben je op zoek naar een leuke en betaalbare toevoeging aan je badritueel? Bestel dan vandaag nog onze boerderijdieren badeendjes en laat je verrassen door de schattige en vrolijke uitstraling van deze badeendjes!

Bij ons vindt je de leukste, gaafste en raarste badeendjes die er zijn. Heb je wat te vieren, zoek je een leuk zakelijk geschenk of zomaar een leuk presentje voor een vriend het kan allemaal. Kinderen vinden het heerlijk om in bad te gaan, en het is nog leuker met een Badeend.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Prijs per stuk en verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 5 x 5,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
5 x 5,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
5413247097163
145 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst