Kinderstoel Geel
Kinderstoel Geel

Kinderstoel Geel

Niet op voorraad
Base Toys
BK2161G
€ 5,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze gele kinderstoel is niet alleen een kleurrijke toevoeging aan de kamer of de tuin, maar ook zeer praktisch in gebruik. De stoel is gemaakt van stevig kunststof en daardoor duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De stoel heeft een zithoogte van ongeveer 27 cm en is daarmee perfect voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Door de armleuningen kunnen kinderen comfortabel zitten en blijven ze veilig zitten, ook als ze wat beweeglijker zijn.

De gele kleur van de kinderstoel is vrolijk en aantrekkelijk voor kinderen. Hierdoor zullen ze graag op de stoel gaan zitten en wordt het een favoriete plek voor hen. Het ontwerp van de stoel is tijdloos en past in vrijwel elke kamer of tuin. De stoel is zowel binnen als buiten te gebruiken, waardoor het een veelzijdige keuze is.

Deze gele kinderstoel is ook nog eens licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Dit is handig als je bijvoorbeeld wilt schoonmaken of als je de stoel wilt verplaatsen naar een andere kamer of locatie. De stoel is niet alleen handig voor kinderen, maar ook voor ouders of verzorgers. Zo kunnen ze samen met de kinderen genieten van het buitenleven en comfortabel zitten op deze leuke gele kinderstoel.

Afmetingen: 52 x 37 x 36,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 2 jaar
Afmetingen
52 x 37 x 36,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
8009271062009

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst